DVD (box) | 't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep is misschien wel de leukste Nederlandse serie ooit? 

GENRE
Comedyserie

REGIE
Norbert ter Hal, Joram Lürsen, Frank Krom, Pieter van Rijn

MET
Loes Luca, Pierre Bokma, Marc-Marie Huijbregts, Georgina Verbaan e.a.

VERHAAL
Het is inmiddels eind jaren zeventig, maar er is het nodige veranderd in de oude, vertrouwde Jordaan. Lucas is verkast naar Spanje met zijn grote liefde Sjon om een pension te runnen, maar zijn vrienden maken zich zorgen. 

Ze besluiten met z'n allen naar de Costa te vertrekken om Lucas op te zoeken - en dat is maar goed ook. De Amsterdamse vrienden besluiten te blijven en het pension te runnen. Dat zorgt voor de nodige avonturen.

OORDEEL
Dit is al weer het derde seizoen van het vernieuwde Schaep en misschien wel het beste. De serie is over the top kitscherig, de dialogen zijn vaak bijzonder grappig en de vertaalde liedjes (ditmaal buitenlandse jaren- zeventighits) erg aanstekelijk. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de geinige gastrollen. Misschien wel de leukste Nederlandse serie ooit.

STERREN
?????

Dit artikel verscheen eerder in Televizier editie 3 van 2011. Televizier editie 6 van 2011 ligt vanaf dinsdag 1 februari in de winkel. Wilt u de gids voortaan liever thuis ontvangen? Lees hier meer informatie

Let op! U kunt deze DVD-box nu ook winnen! Lees hier meer informatie

Reageren