DVD | Burlesque

8 mei 2011 09:27 | film | Door Televizier

Het dorpsmeisje Ali (Christina Aguilera) stapt vers uit de regiobus The Burlesque Lounge in Los Angeles binnen. Ze is net op tijd om Tess (Cher) te zien optreden en er gaat een wereld voor haar open. Zingen en dansen in een spannend pakje: dat wil Ali ook!

GENRE
Musical.

REGIE
Steve Antin.

MET
Christina Aguilera, Cher, Cam Gigandet, Stanley Tucci e.a.

VERHAAL
Het dorpsmeisje Ali (Christina Aguilera) stapt vers uit de regiobus The Burlesque Lounge in Los Angeles binnen. Ze is net op tijd om Tess (Cher) te zien optreden en er gaat een wereld voor haar open. Zingen en dansen in een spannend pakje: dat wil Ali ook! Maar voordat bazin Tess overtuigd is van de kwaliteiten van Ali, moet ze zich nog wel zien te bewijzen. De ster van de show, Nikki (Kristin Bell), zal er in ieder geval alles aan doen om Ali beentje te lichten. En dan is het nog maar te hopen dat de Burlesque Lounge niet tegen de grond gaat om plaats te maken voor een enorme woontoren.

OORDEEL
Van de dramatische ontwikkeling in het verhaal moet Burlesque het natuurlijk niet hebben. Maar gelukkig kunnen Cher (die er ten opzichte van twintig jaar geleden geen dag ouder uitziet) en Christina Aguilera allebei dansen en zingen als de besten, en dat ook nog in hun ondergoed. De shownummers zien er duur en gelikt uit. Christina Aguilera blijkt in haar debuutfilm geen geboren actrice, maar de bijrol van Stanley Tucci als homoseksuele assistent van Cher is wel weer leuk.

STERREN
?????

NU
Te huur en te koop.

Meer over