DVD | Couples retreat

Omdat ze zich de reis alleen kunnen veroorloven met groepskorting, nemen Jason en Cynthia drie andere stellen mee op een reis naar een kuuroord-met-therapie. Die therapie is echter niet op vrijwillige basis. Als gevolg daarvan vragen alle voorheen gelukkige stellen zich af of ze wel zo gelukkig zijn...

GENRE
Komedie

REGIE
Peter Billingsley

MET
Vince Vaughn, Jason Bateman, Jon Favreau, Kristen Bell e.a.

VERHAAL
Het gaat knap beroerd met het huwelijk van Jason (Jason Bateman) en Cynthia (Kristen Bell). Ze zijn ervan overtuigd dat er nog maar één manier is om hun relatie van de ondergang te redden: in therapie gaan op een paradijselijk eiland.

Omdat ze zich de reis alleen kunnen veroorloven met groepskorting, nemen ze drie andere stellen mee. Die zijn in de veronderstelling dat ze gezellig op vakantie gaan met z’n allen.

Maar therapie is hier niet op vrijwillige basis. Als gevolg daarvan vragen alle voorheen gelukkige stellen zich af of ze wel zo gelukkig zijn.

OORDEEL
Als je het verhaal leest, is er voldoende potentie voor een aardige komedie. Maar dat is jammerlijk mislukt.

Ondanks de hoeveelheid bekende namen, wil het maar niet grappig worden. Zouden de komische hoogtijdagen van scriptschrijvers en hoofdrolspelers Vince Vaughn en Jon Favreau dan nu al voorbij zijn?

Reageren