DVD | Dik Trom

Dik Trom (Nierse) is nogal dik. Maar dat maakt niks uit, want de jongen woont in Dikkedam en daar is iedereen dik. En gezellig. Als zijn vader (Musters) en moeder (Van der Gucht) de kans krijgen in een andere plaats een restaurant te runnen, veranderen de zaken drastisch.

GENRE
Famillie.

REGISSEUR
Arne Toonen

MET
Michael Nierse, Eva van der Gucht, Fiona Livingston, Marcel Musters e.a.

VERHAAL
Dik Trom (Nierse) is nogal dik. Maar dat maakt niks uit, want de jongen woont in Dikkedam en daar is iedereen dik. En gezellig.

Als zijn vader (Musters) en moeder (Van der Gucht) de kans krijgen in een andere plaats een restaurant te runnen, veranderen de zaken drastisch. In het plaatsje Dunhoven is iedereen druk met hardlopen en calorieën tellen, onder de bezielende leiding van Sonja Slager (Loes Haverkort): 'Iedereen vliegensvlug mager met Sonja Slager'.

In Dunhoven pesten andere kinderen Dik met zijn gewicht en wordt hij verliefd op het dunste meisje van de klas, Lieve (Fiona Livingston).

OORDEEL
Dik Trom is een jeugdheld uit een ver verleden, maar regisseur Arne Toonen heeft het gepresteerd een vrolijke, allesbehalve ouderwetse film te maken met een prachtige vormgeving die de hele film er als een felgekleurd snoepje laat uitzien.

Het eten dat pa Trom bereidt ziet er ook heerlijk uit en Thijs Römer speelt een grappige bijrol als fitnessinstructeur met jaren '80-uiterlijk. Plezier voor jong en oud.

STERREN
?????

NU
Te huur en te koop.

Reageren