DVD | Harry Potter and the Deathly Hallows I

Harry, Ron en Hermelijn verlaten Zweinstein op zoek naar alle delen van de ziel van Voldemort. Een hele klus, want hij heeft ze goed verstopt en de Dooddoeners hebben een plan bedacht om de jonge tovenaars te vermoorden.

GENRE
Avontuur.

REGIE
David Yates.

MET
Emma Watson, Rupert Grint, Daniel Radcliffe, Ralph Fiennes e.a.

VERHAAL
Harry, Ron en Hermelijn verlaten Zweinstein op zoek naar alle delen van de ziel van Voldemort. Een hele klus, want hij heeft ze goed verstopt en de Dooddoeners hebben een plan bedacht om de jonge tovenaars te vermoorden. De relatief onbezorgde schooltijd is definitief ten einde en de toekomst van al wat leeft, hangt af van drie tieners bij wie de hormonen welig tieren. Ron ziet dat Hermelijn en Harry steeds dichter naar elkaar toe groeien en is stinkend jaloers.

OORDEEL
Nog nooit een Potter-boek gelezen en de voorgaande filmdelen niet gezien? Dan is deze op een na laatste Harry Potter-film onbegonnen werk. Dit is er eentje uitsluitend voor de kenners. En zelfs zij zullen er nog een flinke kluif aan hebben alle personages en termen te duiden. Het is beter om achterover te zitten en de bijna tweeënhalf uur durende film lekker te ondergaan. Want natuurlijk ziet alles er weer prachtig uit, met veel actie en soms oprecht enge scènes (Helena Bonham Carter als Dooddoener Bellatrix). Maar dit deel is toch vooral een opmaat naar het echte einde dat deze zomer in de bioscoop draait.

STERREN
?????

NU
Te huur en te koop

Meer over:

Reageren