DVD: Harry Potter and the Half-Blood Prince

Harry (Daniel Radcliffe), zijn vrienden en professor Dumbledore (Michael Gambon) voelen dat het kwaad, in de vorm van Voldemort en zijn enge 'death eaters', steeds dichterbij komt. Zelfs op Hogwarts lijken ze niet meer veilig te zijn.

GENRE
Avontuur.

REGIE
David Yates.

MET
Daniel Radcliffe
Emma Watso
Rupert Grint
Michael Gambon e.a.

VERHAAL
Harry (Daniel Radcliffe), zijn vrienden en professor Dumbledore (Michael Gambon) voelen dat het kwaad, in de vorm van Voldemort en zijn enge 'death eaters', steeds dichterbij komt. Zelfs op Hogwarts lijken ze niet meer veilig te zijn. Dumbledore rekruteert zijn oude collega, professor Horace Slughorn (Jim Broadbent) als professor, omdat hij over cruciale informatie zou beschikken om Voldemort te verslaan.

Vervolgens ondernemen Harry en zijn oude leermeester een gevaarlijke tocht naar het verleden van hun aarstvijand. En dan hebben Harry, Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) ook nog hun handen vol aan de puberhormonen die door hun lijven gieren.

OORDEEL
Harry Potter-haters die roepen dat het maar een kinderachtige boel is rond dat Hogwarts zullen wel anders piepen na het zien van deze zesde film rond de tovenaarsleerling. Het is een onheilspellende, maar bovenal visueel prachtig mooie film geworden. De omgeving van het kasteel is magisch mooi.

Daar tegenover staat een scène met onderwatermonsters die ronduit eng is. Maar gelukkig blijft er ook nog genoeg ruimte voor vermakelijke puberperikelen. En één ding staat vast: Harry Potter is met deze film écht volwassen geworden.

Mail & Win
Wil jij Harry Potter and the Half-Blood Prince winnen? Dat kan! Televizier geeft twintig exemplaren van de dvd weg. Ga naar het onderdeel Mail & Win om mee te doen.

Reageren