DVD | Hotel seizoen 1

Lang voor de Britse serie Hotel Babylon was er al een andere, heel succesvolle serie over een chic hotel en zijn gasten: de Amerikaanse serie Hotel.
 


GENRE
Dramaserie

MET
James Brolin, Connie Sellecca, Anne Baxter, Shea Farrell e.a.

VERHAAL
Lang voor de Britse serie Hotel Babylon was er al een andere, heel succesvolle serie over een chic hotel en zijn gasten: de Amerikaanse serie Hotel. Met onder meer James Brolin als hotelmanager Peter McDermott, eigenares Victoria Cabot, de mooie assistentmanager Christine Francis en de sterk op Ken van Barbie lijkende gastheer Mark Danning.

Elke week kwam er, à la Love boat, een rits bekende gastacteurs voorbij in het St. Gregory Hotel in San Francisco, onder wie Elizabeth Taylor, Eva Gabor, Bianca Jagger, piano-entertainer Liberace, Heather Locklear en zelfs een jonge Johnny Depp.

De verhalen draaiden om de problemen, intriges en romantische perikelen van het personeel en de gasten. Bedenker van het geheel was Aaron Spelling, die toen al de serie Dynasty op zijn naam had staan.

OORDEEL
Deze box met alle 22 afleveringen van het eerste seizoen is natuurlijk vooral hartstikke leuk vanwege het jeugdsentiment. Mooie tijden herleven.

STERREN ?????

NU te huur en te koop

Reageren