DVD | Imagine That

Vader Eddy Murphy heeft weinig aandacht voor zijn dochter, totdat hij in de problemen komt en hij erachter komt dat zij hem kan helpen...

GENRE
Familie

REGIE
Karey Kirkpatrick.

MET
Eddie Murphy, Yara Shahidi, Thomas Hayden Church e.a.

VERHAAL
De gescheiden Evan Danielson (Eddie Murphy) is nogal gepreoccupeerd door zijn werk als financieel adviseur. Daarom ziet hij zijn dochtertje Olivia (Yara Shahidi) bijna niet.

Zijn werk is alles voor Evan. Het komt dan ook hard aan wanneer hij op het werk concurrentie krijgt van Johnny Whitefeather (Thomas Hayden Church), die zijn adviezen baseert op niet bestaande Indiaanse wijsheden.

Gelukkig komt Evan erachter dat de denkbeeldige vriendjes en het dekentje van zijn dochter ook in de financiƫle toekomst kunnen kijken. En dat zorgt ervoor dat vader en dochter meer tijd met elkaar doorbrengen.

OORDEEL
Daar zullen we Eddie Murphy weer hebben. Het is een jaar of tien geleden sinds zijn laatste geweldige rol, maar Eddie weet niet van opgeven.

Toch is ook Imagine That geen nieuwe Beverly Hills Cop. Aan de andere kant is deze vriendelijke, zoete film wel leuk voor het hele gezin!

Reageren