DVD | Lover or loser

Lover or loser is gebaseerd op een boek van top-kinderboekenschrijfster Carry Slee. Een jonge meid raakt in de ban van een loverboy. Hoe loopt dat af?

GENRE
Jeugd.

REGIE
Dave Schram.

MET
Gaite Jansen, Ruud Feltkamp, Thomas Acda, Martijn Lakemeier, Lucas Hamming e.a.

VERHAAL
De vijftienjarige Eva (Gaite Jansen) vermoedt dat haar nieuwe stiefvader (Thomas Acda) een viezerik is die haar elk moment kan aanranden.

Ze loopt weg en belandt prompt in de armen van loverboy Ricardo (Ruud Feltkamp). Hij doet eerst heel erg aardig, maar wil haar eigenlijk gewoon dumpen in een seksclub.

De zeventienjarige Mees (Martijn Lakemeier) is smoorverliefd op Eva en doet samen met Eva’s beste vriendin een poging haar te redden.

OORDEEL
Elk jaar brengt Carry Slee een nieuw boek uit over de ellendige dingen die tieners zoal kunnen overkomen. Luchtig is het nooit. En elk jaar wordt er ook een Carry Slee- boek verfilmd. Lover or Loser is de vierde en zeker niet de slechtste.

De twee hoofdrolspelers brengen het er goed vanaf en het verhaal is, afgezien van een paar heel vreemde plotwendingen en een nogal ongeloofwaardig einde, ook grappig, realistisch en
ontroerend.

Reageren