DVD | NCIS: Los Angeles seizoen 1

G. Callen (O'Donnell) is een gepokte en gemazelde NCIS-agent met een vaag undercoververleden en net hersteld van een traumatische schietpartij. Zijn partner is Sam Hanna (LL Cool J), stoer, serieus en oorlogsveteraan. Met hun team lossen ze marinegerelateerde misdrijven op in Los Angeles.

GENRE
Misdaadserie.

MET
Chris O'Donnell, LL Cool J, Barrett Foa, Linda Hunt e.a.

VERHAAL
G. Callen (O'Donnell) is een gepokte en gemazelde NCIS-agent met een vaag undercoververleden en net hersteld van een traumatische schietpartij. Zijn partner is Sam Hanna (LL Cool J), stoer, serieus en oorlogsveteraan. Hun team bestaat uit de technische nerd Eric (Foa), de aantrekkelijke forensisch expert Kensi (Daniela Ruah, lees maandag een interview met haar op de site) en groentje Dominic. Teamhoofd Hetty (Hunt) houdt de boel bij elkaar. Hun eerste zaak is die van de ontvoering en vervolgens moord op een officier van de inlichtingendienst.

OORDEEL
Is een Amerikaanse serie succesvol, dan is een broertje nooit ver weg. Vandaar de komst van NCIS: Los Angeles, voortkomend uit NCIS, dat weer een spin-off is van J.A.G.. Ook in Los Angeles is nu een team dat marinegerelateerde misdrijven oplost. Degelijke misdaadserie met degelijke acteurs zonder veel verrassingen. De leukste rol is voor Hunt, de 1.45 m grote actrice die in 1983 een Oscar won door een Chinese man te spelen.

STERREN
?????

NU
Te huur en te koop.

Reageren