DVD | Paranormal Activity 2

Er wordt ingebroken in het huis van Kristie en haar man Dan. Uit voorzorg laat Dan bewakingscamera's plaatsen, maar daarna neemt de ellende alleen maar toe.

GENRE
Horror.

REGISSEUR
Tod Williams.

MET
Katie Featherston, Brian Boland, Sprague Grayden, Micah Sloat e.a.

VERHAAL
Er wordt ingebroken in het huis van Kristie en haar man Dan. Uit voorzorg laat Dan bewakingscamera's plaatsen, maar daarna neemt de ellende alleen maar toe. Dans tienerdochter hoort rare geluiden en vermoedt dat er bovennatuurlijke krachten aan het werk zijn. En die lijken het vooral te hebben voorzien op baby Hunter.

OORDEEL
Na het enorme succes van deel 1 (budget 15.000 dollar, opbrengst 106 miljoen), waarin een jong stel in hun slaapkamer door onzichtbare demonen werd lastiggevallen, kon een tweede deel natuurlijk niet uitblijven. Deze keer kunnen we meekijken dankzij bewakingscamera's in het hele huis, en zijn de slachtoffers groter in aantal: een stel, een tienerdochter, een baby en een hond.

Dat biedt genoeg mogelijkheden voor een stel heel goede schrikmomenten, waarbij je als kijker bijna tegen het plafond aanvliegt. De film begint heel traag en gaat dan los. En wel zodanig, dat je na de aftiteling de neiging hebt om toch even in de kast en onder het bed te kijken.

STERREN
?????

NU
Te huur en te koop.

Reageren