DVD - Robbie Williams: Swings Both Ways - Recensie

Robbie Williams keert terug naar het succes van Swing When You’re Winning. De dvd-registratie van zijn liveshow is onweerstaanbaar.

Een aantal jaar geleden vermaakte Robbie Williams de wereld al met zijn album en de bijbehorende concerten 'Swing when you’re winning', waarop hij onder begeleiding van een bigband liedjes uit de jaren zestig song. Met 'Swing both ways' doet Robbie het nog eens dunnetjes over, al gaat hij dit keer wat uitbundiger te werk. De Brit huurde dansers, verkleed als apen, in en zingt een duet met Miss Piggy. Robbie maakt zichzelf lekker belachelijk terwijl hij in een dikmaakpak het nummer No one likes a fat popstar zingt.

Oude liedjes

Robbie zingt vooral nummers van zijn nieuwe album, maar hij speelt ook oude liedjes. Rufus Wainwright komt met een glanzend roze pak en glitters voorbij en ook zangeres Lily Allen is van de partij, maar het grootste applaus is weggelegd voor Williams senior die een liedje komt meezingen. Al met al een onweerstaanbaar concert van een zanger die hopelijk nog jaren mee gaat.

Oordeel

4 van de 5 sterren

Reageren