DVD | The A-Team

The A-team is een groep van vier ex-commando's uit de Golfoorlog, die in de gevangenis belanden voor iets dat ze niet gedaan hebben.

GENRE
Actie.

REGIE
Joe Carnahan.

MET
Liam Neeson, Bradley Cooper, Quinton ‘Rampage’ Jackson, Jessica Beal e.a.

VERHAAL
The A-team is een groep van vier ex-commando’s uit de Golfoorlog, die in de gevangenis belanden voor iets dat ze niet gedaan hebben.

Ze ontsnappen en gaan op zoek naar de echte daders om hun eigen onschuld te bewijzen. Leider van het stel is Hannibal Smith (Liam Neeson). De andere drie zijn Face (Bradley Cooper), BA (Quinton ‘Rampage’ Jackson) en de knotsgekke piloot Murdoch (Sharlto Copley).

OORDEEL
Halverwege de jaren tachtig was de serie The A-team ongekend populair onder kinderen. George Peppard, Mr. T en de rest kwamen met veel spektakel op voor onschuldige mensen en nooit legde er iemand het loodje tijdens hun acties.

Wat dat betreft is er weinig veranderd. Ook in de speelfilm brengt iedereen het er levend vanaf. Maar de oude magie van de tv-serie blijkt moeilijk op te roepen met andere acteurs. Bovendien zijn de actiescènes zo snel gemonteerd dat de helft van de tijd niet te zien is wat er aan de hand is.

Reageren