DVD: The Hobbit: The Desolation of Smaug - Review

Het tweede deel van de Hobbit-trilogie is een lange, opwindende rit en je kunt nog een exemplaar op dvd winnen ook!

De tweede Hobbit-film begint meteen als een niet te stoppen sneltrein en dendert urenlang door als een opwindende, vrolijke rit. De hoofdrol in dit deel wordt gespeeld door de gemene draak Smaug, met de stem van Benedict 'Sherlock' Cumberbatch. Smaug heeft het dwergenrijk Erebor en de bijborende bergen goud in bezit. Aan de dwergen en Hobbit Bilbo Baggins (Martin Freeman) de taak om Smaug een kopje kleiner te maken. En dat levert spectaculaire gevechten op.

Dwergen

Gedurende de film komen we dichter bij de berg waar Smaug zich ophoudt, met als meest spannende scène die waarin de dwergen, met opperdwerg Thorin Oakenshield en Bilbo ontsnappen uit de elven-gevangenis door zich in vaten te verbergen die door de rivier worden meegevoerd. Zo ontmoeten ze Bard the Bowman en de ijdele Lord of Laketown, gespeeld door Stephen Fry.

Bilbo vs. Smaug

Dat levert een enorm spannende scène op waarin dwergen, Orcs, elven en Hobbit's elkaar naar het leven staan. De finale bestaat natuurlijk uit het grote gevecht tussen Bilbo en Smaug. Bedenk daar het wonderschone Nieuw-Zeeland bij als achtergrond en je hebt een pracht van een film.

The Hobbit: Desolation of Smaug: 4 sterren

Het derde deel van de Hobbit-trilogie draait nu in de bioscoop. Maar om die goed te kunnen volgen moet je natuurlij wel deel 2 hebben gezien. Dat treft, wij geven 3 exemplaren van The Hobbit: Desolation of Smaug weg.

Als je een dvd wilt winnen mail dan waarom nu juist jij een exemplaar wil winnen naar: win@televizier.nl

 

Reageren