DVD | The twilight saga: new moon

Bella wordt achttien en haar vampierenvriendje Edward besluit voor haar veiligheid naar Rio de Janeiro te gaan. Want als ze hun liefde consumeren, raakt Bella haar ziel kwijt. Na een maand of wat vindt Bella nieuwe liefde Jacob. Arme Bella heeft geen gelukkige hand als het om vriendjes uitkiezen gaat: Jacob blijkt een weerwolf.

GENRE
Actie

REGIE
Chris Weitz

MET
Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner e.a.

VERHAAL
Bella (Kristen Stewart) wordt achttien en haar vampieren- vriendje Edward (Robert Pattinson) besluit voor haar veiligheid naar Rio de Janeiro te gaan. Want als ze hun liefde consumeren, raakt Bella haar ziel kwijt.

Bella blijft ontroostbaar achter, maar na een maand of wat vindt ze Jacob (Taylor Lautner). Zou hij dan de ware liefde zijn? Arme Bella heeft geen gelukkige hand als het om vriendjes uitkiezen gaat. Ook met Jacob valt de liefde moeilijk te bedrijven. Hij is een weerwolf.

OORDEEL
Net als in deel 1 ligt het moraal van het verhaal er dik bovenop. Meisjes: blijf vooral kuis. De schrijfster van de boekenreeks waarop de serie is gebaseerd, is dan ook Mormoon.

De film was toch een enorme hit. En de dames krijgen waar voor hun geld. Behalve hunk Pattinson paraderen Lautner en zijn gespierde vrienden vaak met ontbloot bovenlijf door het beeld.

Reageren