DVD | The ugly truth

Om haar tv-programma te redden krijgt Abby een nogal botte boer als nieuwe presentator. Dat lijkt eerst niet goed te werken. Totdat...

GENRE
Romantische komedie.

REGIE
Robert Luketic.

MET
Katherine Heigl, Gerard Butler, Bree Turner, Eric Winter e.a.

VERHAAL
Eeuwige vrijgezel Abby Richter (Katherine Heigl) is producer bij het ochtendnieuws van een televisiestation in Sacramento. Dat nieuws wordt gepresenteerd door een getrouwd stel dat er een potje van maakt; de kijkcijfers zakken dramatisch.

Om de boel weer op te krikken moet Abby van haar bazen datingexpert Mike Chadway (Gerard Butler) inhuren. Hij is het soort seksistische macho van wie Abby niets moet hebben, maar hij zorgt wel voor kijkers.

Als Abby haar oog heeft laten vallen op een orthopedische chirurg, geeft Mike ongevraagd advies. Volgens hem pakt ze het helemaal verkeerd aan. Hij zal voortaan als haar dating- coach fungeren.

OORDEEL
Katherine Heigl is mooi en lieflijk. Gerard Butler is knap en sexy. Dat helpt, maar toch wil het niet helemaal lukken met The Ugly Truth.

Het personage van Butler is wel heel erg onbehouwen en de grappen behoorlijk afgezaagd. Deze hoofdrolspelers verdienen betere films.

Reageren