DVD van de week: Shania Twain

7 Maart 2015 14:00 | film | Door Televizier

Shania Twain had twee jaar lang haar eigen show in Las Vegas. Shania: Still The One is gefilmd en nu op dvd te bekijken. Een aanrader!

Eind jaren negentig was de mooie Shania Twain een wereldster van formaat met hits als Man! I feel like a woman, That don’t impress me much, I’m gonna get you good! en natuurlijk de sympathieke balad Still the one, tevens de titel van de dvd die nu in de winkel ligt. Daarna hoorden we helaas nog bitter weinig van de Canadese Shania.

Ondanks dat is ze nog in de Verenigde ­Staten nog immer een heldere ster aan het firmament, en had ze zelfs twee jaar lang (tot afgelopen december) haar eigen show in Las Vegas, in het befaamde Ceasars Palace hotel. Gelukkig maar dat die twee uur durende show is opgenomen, zodat we thuis op de bank al die hits nog eens kunnen zien en horen. Da’s ook meteen een stuk goedkoper dan de 200 dollar die de Las Vegas-kaartjes per stuk kostten.

Shania maakt er een ­pittige show van met een mooi decor, veel achtergronddansers en zelfs vliegende motoren en echte paarden. Een nieuwe hit zou welkom zijn, maar de oude zijn nog steeds heel mooi.

Oordeel

Drie van de vijf sterren

Meer over