DVD | Wolfman

Nadat Lawrence opzoek gaat naar het verschrikkelijke beest dat zijn broer aangevallen en vermoord heeft gebeurt er iets met hem wat hem voor goed verandert.

GENRE
Horror.

REGIE
Joe Johnston.

MET
Benicio del Toro, Emily Blunt, Anthony Hopkins, Hugo Weaving

VERHAAL
Lawrence (Benicio del Toro) is Shakespeare-acteur, en woonachtig in Amerika. Wanneer hij hoort dat zijn broer is aangevallen en vermoord door een vreselijk monster, keert hij terug naar het landgoed van zijn familie in Engeland. Hij gaat op jacht naar het beest, maar wordt in zijn nek gekrabd. Naast monsterbeslommeringen heeft Lawrence een vader (Anthony Hopkins) die een vreselijk geheim verbergt en een schoonzus (Emily Blunt), van wie hij zijn ogen niet af kan houden.

OORDEEL
In 1941 speelde Claude Rains de eerste weerwolf ooit in The Wolf Man en deze nieuwe versie blijft zeer dicht bij dat origineel. De make-updoos van Rick Baker zelf kwam eraan te pas om Del Toro te transformeren van een sexy latino in een overbehaarde griezel. Maar het lijkt erop alsof Baker, die de clip Thriller van Michael Jackson op zijn cv heeft, Jack Nicholson veel haar gaf in Wolf (1994) en An American Werewolf in London voor zijn rekening nam, zijn touch een beetje kwijt is. Del Toro is niet heel eng. Ter compensatie is er gelukkig veel mist en een landhuis waar het spookt.

Reageren