Only You

Egbert-Jan Weeber pakt hoofdrol in nieuwe romantische film

12 juli 2022 14:00 | film | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Levin de Boer
Egbert-Jan Weeber mag zich na rollen in actie- en piratenfilms weer bezighouden met romantiek. De acteur heeft namelijk een van de hoofdrollen bemachtigd in de nieuwe romantische film Only You.

Hiervoor werkt hij samen met de makers van Zwaar Verliefd en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn en actrice Claire Bender.

Only You

De nieuwe bioscoopfilm Only You belooft een aangrijpend en zinderend liefdesverhaal te worden. Het draait namelijk vooral om Elisabeth (Claire Bender) wiens leven gaat zoals het moet gaan. Ze staat op het punt te gaan trouwen met haar jeugdliefde en echte hobbels kent ze niet. Je zou dus kunnen zeggen dat ze gelukkig is. Althans, tot ze op een avond de mysterieuze Arthur (Egbert-Jan Weeber) ontmoet, die haar leven compleet op zijn kop zet.

Egbert-Jan Weeber

Vanaf dat moment lukt het Elisabeth niet meer om weerstand te bieden aan deze aantrekkelijke gozer en daarom geeft ze zich zonder twijfel aan hem over. Tot Arthur zijn geheim onthult dat Elisabeths leven voor de tweede keer in korte tijd verandert. De vraag is alleen op welke manier: naar hem toe of juist van hem af?

Monic Hendrickx

Naast Egbert-Jan Weeber en Claire Bender spelen er natuurlijk nog meer acteurs in deze film. Zo zijn er onder meer rollen weggelegd voor Monic Hendrickx, Peter Paul Muller, André Dongelmans en Jennifer Welts.

Only You verschijnt in 2023 in de bioscoop en zal daarna hoogstwaarschijnlijk op Videoland te zien zijn. 

Meer over