Ho Ho Ho, De Familie Claus 3 komt eraan op Netflix!

30 mei 2022 10:43 | film | Door Irma Tomas

© Netflix
Het duurt gelukkig nog even voor het kerst is, maar tegen de tijd dat december arriveert, komt er een nieuwe Familie Claus-film op Netflix.

De productie van het derde deel is inmiddels begonnen. Daarin organiseert mama tot grote schrik van opa en Jules organiseert tijdens de kerstperiode een skivakantie in de bergen, om de familie net zoals vroeger weer wat dichter bij elkaar te brengen.

Noor ontdekt de kerstwereld

Er zit voor opa en Jules niets anders op dan stiekem vanuit het hotel hun kerstactiviteiten te organseren, wat de bedoeling om 'samen te zijn' niet echt bevordert. Mama begrijpt er niets van en ook Noor mist haar grote broer, dus doet ze wat ieder klein zusje of broertje in dat geval doet: haar broer overal volgen, openlijk én stiekem. Tot het onvermijdelijke gebeurt en Noor de kerstwereld ontdekt. Dan is de chaos compleet. Want waarom zou zij geen kerstvrouw mogen zijn, net zoals haar grote broer?

Jan DeCleir

En net als bij de vorige twee films doen acteurs Jan Decleir, Mo Bakker, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Pommelien Thijs en Sien Eggers weer mee. 

Eind 2022

De Familie Claus 3 verschijnt eind 2022 op Netflix in Nederland, België en Frankrijk. Als je voor die tijd de eerste twee delen nog even wil bekijken, die staan beiden ook op Netflix. 

Meer over