Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer

De Fantastic Four worden door het Amerikaanse leger ingehuurd om uit te zoeken waarom er de laatste tijd zoveel rare klimaatsveranderingen zijn. Dat blijkt te komen door de wolk Galacticus, die zijn hulpje Silver Surfer erop uit heeft gestuurd om de aarde te vernietigen.

GENRE
Fantasy

REGIE
Tim Story

MET
Ioan Gruffudd
Jessica Alba
Chris Evans
Michael Chiklis e.a.

VERHAAL
De Fantastic Four worden door het Amerikaanse leger ingehuurd om uit te zoeken waarom er de laatste tijd zoveel rare klimaatsveranderingen zijn. Dat blijkt te komen door de wolk Galacticus, die zijn hulpje Silver Surfer erop uit heeft gestuurd om de aarde te vernietigen. Galacticus wil de aarde als voedsel gebruiken om te overleven. Als dan ook nog de aartsvijand van de fantastische vier, Victor von Doom (Julian McMahon), blijkt te zijn ontsnapt, hebben de superhelden hun handen vol.

OORDEEL
Deze tweede superheldenfilm met Mr. Fantastic, Invisible Woman, Human Torch en The Thing is beter dan de vorige. Daar is zo’n beetje alles mee gezegd. Rise of the Silver Surfer is vrolijk vermaak, niets meer en niets minder.


EXTRA’S

Audiocommentaar van de regisseur, producent en editor, verwijderde en verlengde scènes, 3D-storyboards, de Fantasticar, De vier elementen.

Reageren