Fedja van Huêt is Dr. Love in All You Need Is Love-film

23 maart 2018 11:17 | film | Door Televizier

© RTL

De eerste namen voor de All You Need Is Love-film zijn bekend. Fedja van Huêt gaat de hoofdrol spelen van de op Robert ten Brink gebaseerde Dr. Love. Andere rollen zijn weggelegd voor Rop Verheijen en Bracha van Doesburgh.

De film onder regie van Will Koopman is gebaseerd op kijkcijferhit All you need is love. In de liefdesfilm speelt Fedja Dr. Love, die op de vooravond van de kerstspecial plots verdwijnt. Na het overlijden van zijn vrouw is hij zijn geloof in de liefde kwijtgeraakt. Hij vlucht naar de Schotse hooglanden en laat een wanhopige redactie achter.

Rop Verheijen

Zijn assistent wordt opgezadeld met een groot probleem: er is geen presentator voor de kerstspecial. “We moeten naarstig op zoek naar een nieuw iemand,” zegt Rop Verheijen, die de rol van assistent Japie speelt. Ook Bracha van Doesburgh is toegevoegd aan de cast, maar het is nog niet bekend welke rol zij gaat spelen.

Rol voor Robert ten Brink

Regisseur Will Koopman ziet in de kerstfilm ook een rolletje voor de echte Dr. Love, Robert ten Brink. “Ik moet hem nog bellen,” laat zij weten aan RTL Boulevard. De opnames zijn inmiddels gestart en de speelfilm is vanaf december 2018 te zien in de bioscoop.

Lees ook: Fedja van Huêt en Will Koopman zijn geen onbekenden, hij speelde al in haar SBS-serie De Jacht.

Meer over