Sportschool in

Frank Lammers trainde hard voor Netflix-film Ferry

10 april 2021 09:42 | film | Door Wietse Zuidberg

© Netflix
Frank Lammers moest alles uit de kast halen om in de film Ferry een jonge Ferry Bouman te kunnen spelen.

Ferry is een film die is gebaseerd op een wat jongere versie van Bouman dan in de serie Undercover te zien is. Om ook die versie te kunnen spelen, dook hij met grote regelmaat de sportschool in. "Sinds december 2019 trainde ik met een fitnesscoach, later ging ik erbij boksen. Vervolgens ben ik naar Thailand afgereisd. Elke dag sparren, ook muay Thai, thaiboksen, en gezond eten en drinken", vertelt de acteur in een interview met het AD

Pauze door corona

Toen hij uit Thailand terugkwam, dacht Lammers lekker aan de slag te kunnen, maar niets bleek minder waar. "Ik kwam op 6 maart in shape terug en toen gingen de opnamen niet door vanwege corona. Zuur. Ik heb toen de boel weer op zijn beloop gelaten. Maar in augustus ben ik opnieuw begonnen in de sportschool. En in een schoonheidssalon onderging ik huidverjongingskuren."

Leuk om jong te zijn

Het is overigens nog niet bekend wanneer Ferry precies uitkomt, maar de cast is al wel grotendeels wereldkundig gemaakt. Ook is er al een trailer naar buiten gebracht. Uiteraard is Elise Schaap weer van de partij, net als in UndercoverZij speelt Danielle, de vriendin van Bouman. Verder spelen ook Huub Stapel, Monic Hendrickx en Raymond Thiry in de film.

Lammers genoot overigens van de fitheid tijdens de opnames van de film. "Het is wel zo dat ik me door al dat gedoe fysiek een stuk fitter voelde en dat maakt je een ander mens. Bovendien had ik meer energie voor de rol. Dat is lekker, dat bruisende, die testosteron, het idee dat alles nog voor je ligt. Het was leuk om weer eens jong te zijn."

Meer over