Coronacrisis of niet

'Golden Girl' Betty White (98!) tekent nieuw filmcontract

7 mei 2020 23:40 | film | Door Televizier

© AFP
De televisie- en filmindustrie mag dan wereldwijd op z'n gat liggen, de 98-jarige Betty White dendert gewoon door. De hoogbejaarde 'Golden Girl' schittert eind dit jaar alweer in een vrolijke kerstfilm. 

Een levende legende wordt ze inmiddels genoemd, Betty White. De Amerikaanse actrice werd afgelopen januari 98 jaar en stopte twee jaar geleden met werken. Maar kennelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan, want het Amerikaanse netwerk Lifetime maakte donderdag bekend dat Betty eind dit jaar schittert in de hoofdrol van een nieuwe, nog naamloze kerstfilm. In de film speelt Betty een oude dame die hulp-Kerstmannen op weg helpt, maar mogelijk eigenlijk de echte Mrs. Claus is...

Golden Girls

Betty White is met haar 98 jaar en 80-jarige carrière recordhouder in de entertainmentindustrie. Ze zette al talloze rollen en producties op haar naam, maar werd in Nederland het meest bekend als 'Golden Girl' Rose. Sitcom The Golden Girls liep van 1985 tot 1992 en ging over vier gepensioneerde dames die samen in een huis wonen. Betty White heeft maar liefst vijf Primetime Emmy Awards in de kast staan.

Trending topic

Dat Betty White een publiekslieveling is, blijkt wel elk jaar op haar verjaardag. Er wordt dan zoveel over haar getwitterd dat ze wereldwijd trending topic is. Onlangs maakten fans zich nog zorgen over de oude actrice die vanwege haar leeftijd natuurlijk midden in de risicogroep voor het coronavirus valt. Haar woordvoerder moest toen aan The Today Show laten weten dat alles goed was met Betty. Gelukkig maar. 

Of de nieuwe kerstfilm ook in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Meer over