HBO MAX op 8 maart beschikbaar in Nederland

1 februari 2022 11:33 | film | Door Irma Tomas

© HBO MAX
Het zat er al een tijdje aan te komen: de nieuwe streamingdienst HBO MAX. En nu is er ook een datum. Vanaf 8 maart kunnen we kijken naar al het moois dat HBO MAX te bieden heeft.

Het nieuws komt binnen via het twitteraccount van HBO MAX en daar staat tot dusver alleen de datum. Het is dus nog niet duidelijk welke titels er allemaal te zien zullen zijn en ook niet hoeveel de streamingdienst gaat kosten. 

9 euro

In een reactie eronder zegt de dienst dat later deze maand alle details bekend worden gemaakt. Waarschijnlijk gaat een maandabonnement rond de 9 euro kosten, want zoveel betalen abonnees in Europese landen waar HBO MAX al wel beschikbaar is. Om mensen te lokken, zit het er dik in dat de dienst in het begin met korting wordt aangeboden. 

And Just Like That

Het aanbod van titels verschilt per land, maar over het algemeen heeft HBO MAX alle titels van HBO, films van Warner Bros, DC, Cartoon Network en originals in het pakket. Dan moet je denken aan Game of Thrones, Succession, de nieuwe Sex and the City-reeks And Just Like That, The Flight Attendant, de Harry Potter-reünie en films als Dune en The Matrix Resurrections

Wie neemt een abonnement?

Het wordt een verrassing te zien hoeveel abonnees HBO MAX weet binnen te slepen. De meeste Nederlanders hebben al twee of meer abonnementen op streamingdiensten en begin maart komt Viaplay ook nog bij het streamingdienstenaanbod. 

Meer over