Heroes - seizoen 2

De helden moeten de wereld deze keer zien te redden van een gevaarlijk virus, maar de meeste van hen hebben het vooral druk met hun eigen beslommeringen.

GENRE
Avontuur

REGIE
Allan Arkush, Adam Kane e.a.

MET
Hayden Panetierre, Jack Coleman, Masi Oka, Milo Ventimiglia e.a.

VERHAAL
De helden moeten de wereld deze keer zien te redden van een gevaarlijk virus, maar de meeste van hen hebben het vooral druk met hun eigen beslommeringen. Claire (Hayden Panetierre) heeft in het geniep een nieuw vriendje terwijl haar vader er alles aan doet om haar te beschermen, Hiro (Masi Oka) zit vast in het feodale Japan, Matt (Greg Grunberg) vindt zijn vader en Peter (Milo Ventimiglia) is met geheugenverlies in Ierland beland.

OORDEEL
Het eerste seizoen van Heroes was een groot feest, met een goed opgebouwd spannend plot, mooie personages en origineel gevonden superkrachten. In seizoen twee is de leukigheid er behoorlijk af. Het hele verhaal begint weer van voor af aan en twee van de meest interessante personages (Hiro Nakamura en Peter Petrelli) belanden op een zijspoor. Misschien zijn de tekortkomingen te wijten aan de schrijversstaking waardoor Heroes maar elf afleveringen telde in plaats van de geplande vierentwintig. Seizoen drie zal daar het antwoord op moeten geven.

EXTRA'S
Extra verhaallijnen en een alternatief einde.

NU te huur en te koop

Reageren