Hoofdrol voor Georgina Verbaan in De Surprise

Georgina Verbaan heeft een hoofdrol te pakken in de nieuwe film van regisseur Mike van Diem: De Surprise. Jeroen van Koningsbrugge speelt de mannelijke hoofdrol in de film.

De Surprise is gebaseerd op een kort verhaal van Belcampo (pseudoniem van schrijver Herman Pieter Schönfeld Wichers). In de film zien we een excentrieke multimiljonair (Jeroen van Koningsbrugge) die een overeenkomst sluit om zichzelf naar een andere wereld te laten helpen.

Kan ik nog terug?

En laat een jonge vrouw (Georgina Verbaan) die hij tegenkomt bij het uitzoeken van zijn doodskist nu precies hetzelfde contract hebben getekend! De twee worden verliefd en zien weer redenen om te blijven leven. Ze willen onder de deal uit, maar dat is zo makkelijk nog niet.

Karakter

Jan Decleir (de Vlaamse Sinterklaas) heeft ook een rol in de film. De acteur speelde al eerder in een film van regisseur van Diem. Dat was de film Karakter, waarvoor Van Diem in 1998 een Oscar won. De Surprise is de eerste speelfilm van de regisseur sinds Karakter.

Internationale productie

De Surprise is deels Engelstalig en de opnames zijn deze week gestart. Jeroen en Georgina kunnen niet op de fiets naar de set. De opnames vinden namelijk plaats in België, Duitsland en Ierland. Volgens de planning is de film volgend jaar in de bioscoop te zien.

Meer over:

Reageren