Huur nu de smakelijke romcom Foodies bij Pathé Thuis

21 september 2022 08:05 | film | Door Irma Tomas

© Pathe Thuis
Hou je van eten en van romantiek? Dan is Foodies de smakelijke film waar je naar op zoek bent. Als kers op de taart keert Sanne Vogel na vijf jaar afwezigheid terug als actrice. Je kunt Foodies nu huren bij Pathé Thuis vanaf 4,99 euro.

Kijk nu Foodies bij Pathé Thuis

Sanne speelt Sam, eigenaar van de populaire foodblog Samthing Nice en ze is in de race voor een kookprogramma op televisie bij RTL. Als ze tenminste haar gemene concurrent foodblogger Lilian (Holly Mae Brood) weet af te schudden. Sam's ultieme droom is een eigen kookboek maar tot die tijd schrijft ze recensies. Hele pittige recensies. Haar meest recente gaat over het restaurant van Henry (Roué Verveer). Sam en haar beste vriendin Jacco (Sanne Langelaar) hadden geen beste avond in het restaurant en dat laat ze in niet mis te verstane bewoordingen weten ook. 

Nieuwe liefde Marco

Wat Sanne niet weet is dat haar nieuwe liefde Marco (Sinan Eroglu uit Goede Tijden Slechte Tijden) de chefkok is van het restaurant in kwestie. Die prille liefde loopt gigantisch in de soep wanneer Marco lucht krijgt van haar schrijfsels en ook haar kookboekdroom lijkt verder weg dan ooit. Komt het ooit nog goed met het liefdesleven en de carrière van Sanne? 

Loretta Schrijver

Sanne Vogel is perfect gecast als foodblogger. De actrice, schrijfster en regisseur maakte verschillende online kookprogramma’s voor Libelle TV en Linda Originals en ze schreef vorig jaar haar eerste kookboek, De Vier Seizoenen van Vogel. Mannin de Wildt regisseerde Foodies en leuke gastrolletjes zijn er voor tv-kok Rudolph van Veen en the one and only Loretta Schrijver. 

Je kunt deze verrukkelijke romcom voor 4,99 euro vanaf nu huren bij Pathé Thuis.

Meld je hier gratis aan: en huur je eerste film voor maar €1,99

Meer over