In treatment

Psychotherapeut Paul Weston (Gabriel Byrne) heeft vijf cliënten. Op maandag Laura (Melissa George), een jonge vrouw die hij bijna van zich af moet slaan omdat ze verliefd op hem is. Op dinsdag...

GENRE
Dramaserie.

MET
Gabriel Byrne
Blair Underwood
Dianne Wiest
Melissa George e.a.

VERHAAL
Psychotherapeut Paul Weston (Gabriel Byrne) heeft vijf cliënten. Op maandag Laura (Melissa George), een jonge vrouw die hij bijna van zich af moet slaan omdat ze verliefd op hem is.

Op dinsdag een arrogante gevechtspiloot (Blair Underwoord) die worstelt met zijn huwelijk, op woensdag een talentvolle turnster die iets te close is met haar coach en op donderdag een stel dat elkaar niet kan luchten of zien. Op vrijdag gaat Weston naar zijn eigen therapeut (Dianne Wiest) om alle ellende van de voorgaande week te ventileren.

OORDEEL
Het is nogal gedurfd om een serie (een remake van een Israëlische hit) te maken die zich volledig afspeelt in één kamer en waar elke aflevering maar twee mensen in spelen.

Dat werkt de ene keer trouwens veel beter dan de andere keer, maar al met al valt het resultaat helemaal niet tegen. Het vergt wel een aantal afleveringen om er lekker in te komen.

Reageren