Jennifer Hoffman speelt hoofdrol in film Hartenstrijd

22 juni 2016 09:10 | film | Door Televizier

© SBS

Jennifer Hoffman heeft een hoofdrol te pakken in de romantische komedie Hartenstrijd. Ook de acteurs Tibor Lukács, Eva van de Wijdeven en Oscar Aerts spelen een rol in de film.

Dat meldt de filmdistributeur Independent Films. De makers van de hitfilm Hartenstraat maken de nieuwe romantische komedie. Hartenstrijd speelt zich af in de Amsterdamse Pijp.

Avontuurtje

Jennifer Hoffman kruipt in de huid van motoragente Tina. Nadat ze opnieuw bedrogen is, heeft ze voorgenomen zichzelf nooit meer aan een man te binden en alleen nog maar te daten voor seks. Maar zoiets verloopt natuurlijk niet vlekkeloos.

Of geen avontuurtje?

Uiteindelijk loopt de motoragente Sven (Tibor Lukács) tegen het lijf en dat heeft de nodige consequenties voor de twee. Hij is net van plan was om niet meer met vrouwen af te spreken puur en alleen voor een avontuurtje. 

Hoffman

De 35-jarige actrice was onder meer te zien in de films Bro's before ho's en de Dummie de mummie-films. Sinds 2012 vertolkt ze een van de hoofdrollen in de succesvolle SBS-serie Dokter Tinus.

Tibor, Eva en Oscar

Tibor Lukács speelde in het het vierde seizoen van Divorce de rol van de Griekse Jorgos, de nieuwe vriend van de hysterische Joyce. Eva van de Wijdeven was onder meer te zien in de tv-series A'dam - E.V.A. en Celblok H. Oscar Aerts is bij het grote publiek vooral bekend van zijn rol als Vincent Muller in Goede tijden, slechte tijden, waarin hij tot 2015 te zien was.

De opnames voor Hartenstrijd zijn al van start gegaan. De film draait eind oktober in de bioscopen.

Meer over