Jim Bakkum verrast tegenspeelster met sexy lapdance

Acteur Jim Bakkum heeft tijdens de opnames voor de film Onze Jongens menig vrouw in Nederland jaloers gemaakt. Volgens het script zouden Jim en tegenspeelster Barbara Sloesen slechts een zoen delen, maar de acteur deed er door middel van een sexy lapdance een schepje bovenop. 

Het brein achter de actie was regisseur Johan Nijenhuis. "In het scenario stond aanvankelijk slechts een zoen tussen Barbara en Jim geschreven", vertelt Nijenhuis in gesprek met BuzzE. "Maar nadat ik een aantal stripscenes met Jim had opgenomen wist ik zeker: daar willen we meer van zien."

Strippen

Onze Jongens is een ware droom voor Jim-minnend Nederland. In de film gaat Jim Bakkum meerdere malen uit de kleren. Jim en acteur Martijn Fischer spelen twee bouwvakkers die ontdekken dat de wereld van stripteases een succesvolle branche is. 

Aangenaam verrast

Volgens regisseur Johan betreurde Barbara het dat ze zelf niet onder handen genomen werd door de strippers. Jim ging daarom op improvisatietour. "Hij heeft het verschrikkelijk goed gedaan", vertelt Nijenhuis. "En Barbara was prettig en aangenaam verrast. De scène gaat zeker de film halen."

Benieuwd naar de stripteases van Jim Bakkum? Dan zul je tot december moeten wachten. Dan draait Onze Jongens in de Nederlandse bioscopen. 

Reageren