Julia’s tango seizoen 2

15 Mei 2008 13:48 | film | Door Televizier

De vier Nederlandse vrouwen in Buenos Aires proberen nog steeds een succes te maken van hun bed & breakfast en hun leven.

GENRE
Drama

REGIE
René Höcker

MET
Kim Pieters, Peggy Vrijens, Miryanna van Reden, Tina de Bruin e.a.

VERHAAL
De vier Nederlandse vrouwen in Buenos Aires proberen nog steeds een succes te maken van hun bed & breakfast en hun leven. Julia (Kim Pieters) heeft afscheid genomen van de twee mannen in haar leven: Bas en Raúl. In plaats daarvan werpt ze zich nu met hart en ziel op de bed & breakfast.

Marjolein (Peggy Vrijens) is dolverliefd op Pieter terwijl Pia (Tina de Bruin) juist haar vrijheid terug wil. Na alle ellendige liefdesavonturen heeft ze even geen zin meer in mannen. Jacqueline (Miryanna van Reeden) heeft het helemaal naar haar zin in Buenos Aires totdat er van alles mis gaat.

OORDEEL
Julia’s tango scoorde op televisie heel erg goed bij vrouwen tussen de 20 en de 34 jaar die zich graag vergapen aan het exotische Buenos Aires en de beeldige zomerjurkjes die de hoofdrolspeelsters dragen. Voor mannen en andersoortige vrouwen is er waarschijnlijk geen grotere straf dan te kijken naar de oneindige stroom aan liefdesperikelen.

EXTRA'S
Geen

Vanaf 23 mei te huur en te koop

Meer over