De eerste beelden van de kerstfilm De Familie Claus 3 op Netflix!

22 november 2022 13:35 | film | Door Irma Tomas

© Netflix
Het is alweer bijna tijd voor een nieuw deel van de succesvolle Familie Claus-serie. En daarin wil kleine Noor kerstvrouw worden. De Familie Claus 3 staat op 7 december op Netflix en je kunt nu de trailer zien.

In deel drie organiseert mama tot grote schrik van opa en Jules tijdens de kerstperiode een skivakantie in de bergen, om de familie net zoals vroeger weer wat dichter bij elkaar te brengen. Er zit voor opa en Jules niets anders op dan stiekem vanuit het hotel hun kerstactiviteiten te organiseren, wat de bedoeling om 'samen te zijn' niet echt bevordert.

Noor ontdekt de kerstwereld

Mama begrijpt er niets van en ook Noor mist haar grote broer, dus doet ze wat ieder klein zusje of broertje in dat geval doet: haar broer overal volgen, openlijk én stiekem. Tot het onvermijdelijke gebeurt en Noor de kerstwereld ontdekt. Dan is de chaos compleet. Want waarom zou zij geen kerstvrouw mogen zijn, net zoals haar grote broer?

Jan Decleir en Bracha van Doesburgh

En net als bij de vorige twee films doen acteurs Jan Decleir, Mo Bakker, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Pommelien Thijs en Sien Eggers weer mee. Komiek Jandino Asporaat speelt in de nieuwe De Familie Claus-film de rol van kerstelfje Joel.

Meer over