Spannend

Kijk snel: KLEM - De Film heeft eindelijk een trailer

13 december 2022 14:58 | film | Door Judith Regeling

© Jurre Rompa (via Filmdepot)
In het nieuwe jaar krijgt het verhaal van KLEM-karakters Hugo Warmond (Barry Atsma), Marius Milner (Jacob Derwig) en Kitty (Georgina Verbaan) eindelijk een vervolg. Bekijk daarom nu alvast de eerste trailer.

Bereid je voor op wat spannende momenten.

KLEM - De Film

In Klem - De Film wonen Marius (Jacob Derwig) en Kitty (Georgina Verbaan) alweer enige tijd op een Italiaanse wijngaard in Toscane. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo (Barry Atsma) vol goede moed om samen met Sophie zijn dochter Suus voor een langverwachte reünie bij hartsvriendin Chrissie af te zetten. Maar niet alles is rozengeur en maneschijn, want er blijkt een luchtje te kleven aan de aankoop van de wijngaard.

Barry Atsma in gevaar

Hoe of wat, weten we natuurlijk nog niet. Maar Hugo moet opnieuw flink op zijn tellen letten. Hij is immers pas net aangekomen of de boel escaleert alweer; voor hij het weet vliegt zijn auto in de brand en begint er een strijd op leven en dood. Klinkt spannend? Nou, dat is het ook. Opnieuw wordt Hugo door Kitty en Marius meegesleurd in een criminele draaikolk en het is maar de vraag of en hoe hij hieruit gaat komen. De georganiseerde misdaad in Italië is namelijk nog een tikkeltje erger dan de Nederlandse....

Benieuwd hoe dat eruitziet? De trailer van KLEM - De Film is zojuist gelanceerd.

KLEM - De Film is vanaf 2 februari te zien in alle bioscopen. BNNVARA zal de film - en de hieraan verwante driedelige tv-serie - te zijner tijd ook uitzenden op NPO1. Wanneer dat is, is nog niet bekend.

Meer over