Lieke van Lexmond en Manuel Broekman in film Rokjesdag

Lieke van Lexmond en Manuel Broekman spelen een rol in de nieuwe film Rokjesdag, van de makers van Verliefd Op Ibiza en Toscaanse Bruiloft.

Regisseur Johan Nijenhuis onthulde vrijdag de hele cast van zijn nieuwe romantische komedie Rokjesdag, die gaat over singles die op de eerste mooie lentedag samenkomen bij een kookworkshop. Onderdeel van de cast zijn Lieke van Lexmond, die eerder in de Nijenhuis-film Toscaanse Bruiloft speelde, en Manuel Broekman, ook een bekende van Nijenhuis na de tv-serie van Verliefd Op Ibiza.

Toprak Yalçiner

In Rokjesdag spelen naast Lieke en Manuel nog meer bekende namen: ook Birgit Schuurman, Jim Bakkum en oud-GTST-ster Toprak Yalçiner doen mee. Eerder werd al bekend dat Martijn Fischer, die André Hazes vertolkte in de musical Hij Gelooft In Mij en de film Bloed Zweet En Tranen, een rol heeft in Rokjesdag.

Barbara Sloesen

En er zijn nog meer castleden bekendgemaakt: Loek Peters (Berry uit Penoza), Carly Wijs (Tamar uit Divorce), Melissa Drost (Laura uit Malaika), Hassan Salah-Slaby (Eman uit SpangaS), Anne-Marie Jung (Annemarie uit Goedenavond Dames En Heren), Ferdi Stofmeel (Richard uit Heer En Meester), Barbara Sloesen (Anna uit GTST), David Lucieer (Paul uit Dokter Deen) en Stijn Fransen (Renée uit SpangaS) doen mee.

Rokjesdag komt voorjaar 2016 in de bioscopen.

Lees ook:
Ons interview met Lieke van Lexmond over Mijn Leven In Puin.

Reageren