Italiaanse

Linda de Mol heeft alweer een nieuwe film in de pijplijn

Linda de Mol heeft nog maar net de première gehad van haar bioscoopfilm April, May en June of ze heeft alweer plannen voor een nieuw project. Het gaat om de remake van een Italiaanse tragikomedie.

Die film heet Perfetti Sconosciuti, was een groot succes in Italië, en kreeg al remakes in Spanje, Frankrijk, Zuid-Korea, Duitsland, Rusland en nog veel meer landen. Het is zelfs de film met de meeste remakes in de geschiedenis met 198 stuks in totaal. Linda de Mol gaat daar 199 stuks van maken.

Perfect strangers

Perfetti SconosciutiPerfect Strangers in het Engels, gaat over zeven oude vrienden die met elkaar uit eten gegaan. Om te bewijzen dat ze geen geheimen voor elkaar hebben, besluiten ze ieder appje, telefoongesprek en email die ze krijgen, met elkaar te delen. En dan blijkt dat ze wel degelijk flink wat geheimen voor elkaar hebben. 

Linda de Mol zal zelf ook een rol spelen in de film, de andere acteurs zijn nog niet bekend. Ook scenarioschrijver Frank Houtappels en regisseur Wil Koopman zijn betrokken bij het project. 

Meer over:

Reageren