Romcom-fans opgelet!

Marokkaanse Bruiloft is vanaf deze datum te zien op Pathé Thuis

28 juli 2022 13:48 | film | Door Judith Regeling

© Dutch Filmworks
Houd je van romcoms als Verliefd op Ibiza, Toscaanse Bruiloft en Verliefd op Cuba? Goed nieuws! Over een paar weken verschijnt Johan Nijenhuis' nieuwste productie Marokkaanse Bruiloft op Pathé Thuis.

Op dit moment draait de film nog volop in de bioscoop, maar vanaf 18 augustus kijk je 'm dus ook gewoon vanaf je bank.

Kijk snel: Marokkaanse Bruiloft bij Pathé Thuis

Marokkaanse Bruiloft

In de romantische komedie Marokkaanse Bruiloft heeft Yasmine (Soumaya Ahouaoui) maar één droom: een succesvolle strafrechtadvocaat worden. Ze doet daar alles voor, maar eigenlijk is dat tegen het zere been van haar familie. Die vinden namelijk slechts één ding belangrijk: een gezin stichten. Hunkerend naar de goedkeuring van haar ouders, dwingt Yasmine zichzelf daarom om open te staan voor de liefde. En niet zonder succes!

Zoektocht naar de liefde

Terwijl om haar heen de ene na de andere bruiloft wordt gevierd, komen er namelijk plots niet één, maar zelfs twee nieuwe liefdes op haar pad. En dan zijn de twijfels even groot als de kriebels, want hoe weet je zeker dat je de juiste keuze maakt? En kun je dat überhaupt wel van tevoren weten?

Johan Nijenhuis

Regisseur Johan Nijenhuis, die je onder meer kunt kennen van zijn producties als Verliefd op Ibiza, Toscaanse Bruiloft en Onze Jongens, had met het maken van deze film een duidelijk doel voor ogen. "Een feest der herkenning brengen voor de bioscoopbezoeker met een Marokkaanse bruiloft of vergelijkbare achtergrond en een kleurrijke, romantische komedie voor iedereen."

Of dat is gelukt, zie je momenteel nog in de bioscoop of vanaf 18 augustus op Pathé Thuis.

Meer over