Morrison krijgt een zusje

Als de vijfjarige Morrison hoort dat zijn nieuwe zusje zijn kamer zal krijgen en hij uit logeren moet bij tante Zuster in een klooster, trekt hij de conclusie dat de baby zijn plaats komt innemen. Hij besluit een drastische maatregel te nemen.

GENRE
Familie

REGIE
Barbara Bredero

MET
Tobias Lamberts, Bracha van Doesburgh, Barry Atsma, Nettie Blanken e.a.

VERHAAL
Morrison (Tobias Lamberts) is vijf jaar en zijn moeder Nina (Bracha van Doesburgh) staat op het punt te bevallen van zijn zusje. Ze moet bedrust houden en vader Steven (Barry Atsma) heeft het heel erg druk met zijn garage. Er is dus niet veel tijd en aandacht over voor Morrison. Als hij dan ook nog hoort dat de baby zijn kamer zal krijgen en hij uit logeren moet bij tante Zuster (Nettie Blanken) in een klooster, trekt Morrison de conclusie dat zijn zusje zijn plaats komt innemen. Hij besluit tot een drastische maatregel en ontvoert zijn zusje.

OORDEEL
Als de ouders van Morrison gewoon aan hun kind hadden uitgelegd dat hij zich nergens zorgen over hoefde te maken, zou er niets aan de hand zijn geweest. Maar dan was Morrison krijgt een zusje nooit gemaakt en dat zou jammer zijn want de film is spannend voor kinderen en er valt genoeg te lachen voor de ouders.

EXTRA'S
Bioscooptrailer, Making of, Fotogalerij, De videoclip van Alle Vogels, gezongen door Bastiaan Ragas en Chantal Janzen.

NU te huur en te koop

Bekijk hier de trailer van Morrison krijgt een zusje:

Reageren