Met Sigrid ten Napel

Nederlandse romcom Ik Wist Het nu te zien via Pathé Thuis

17 juni 2022 10:08 | film | Door Judith Regeling

© WW Entertainment

Heb je met deze warme dagen zin in een flinke dosis magie en romantiek? Gelukkig biedt Pathé Thuis uitkomst. Daar is namelijk vanaf vandaag de Nederlandse romcom Ik Wist Het te huur én te koop.

Kijk nu: Ik Wist Het op Pathe Thuis 

Het leven van de eigenzinnige Mia, het hoofdkarakter uit de romcom Ik Wist Het, lijkt over rozen te gaan. Ze heeft namelijk puur op eigen intuïtie haar eigen bloemenwinkel geopend en ontmoet daar - letterlijk - de man uit haar dromen. Ze zet verder alles op alles om een succes van haar winkel te maken en te zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt. Maar wat nu als je plots vlinders krijgt voor iemand die recht voor je staat?

Sigrid ten Napel

Over liefde gesproken, voor Sigrid ten Napel bleek het script ook een match made in heaven. "Ik las het script toen ik in een boshuisje verbleef", schetste ze eerder tegenover Wendy Online. "Starend naar buiten kon ik me ineens voorstellen dat het filmen van dit verhaal met de juiste mensen wel eens een hele fijne tijd op zou kunnen leveren. Het klinkt misschien wat simpel, maar ik had er gewoon zin in. Dat wilde ik mezelf gunnen." 

Maak gratis een account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien.

Meer over