'You're the one that I want'

Net5 brengt eerbetoon aan overleden Olivia Newton-John

9 augustus 2022 14:59 | film | Door Judith Regeling

© Paramount Pictures
Net5 gooit morgen hun eigen programmering op de schop voor de overleden actrice en zangeres Olivia Newton-John. De zender zendt namelijk speciaal als eerbetoon de musicalfilm Grease uit. 

Dit onthult de zender zojuist via Instagram! 

Olivia Newton-John

De keuze voor deze film is allesbehalve gek. In 1978 werd de destijds bijna dertigjarige Olivia Newton John namelijk in één klap een wereldster door haar rol als tienermeisje Sandy. Ook spelen zowel de film als de soundtrack zelfs nu nog altijd tot de verbeelding, zo moet ook Net5 hebben gedacht. Daarom zenden ze de film morgen uit.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl)

Grease

Deze musicalfilm heeft dan ook geen introductie meer nodig, maar voor alle newbies herhalen we graag waar het over gaat. Grease draait om de Australische tiener Sandy (Olivia-Newton John) die haar vakantie doorbrengt in Amerika en daar verliefd wordt op Danny (John Travolta). Als haar ouders besluiten om in Amerika te blijven, komt Sandy op de highschool terecht waar Danny ook op zit. Alleen van een 'lang en gelukkig' is geen sprake: Danny blijkt zich op school namelijk totaal anders voor te doen dan op de vakantie...

Grease is morgenavond om 20:30 uur te zien op Net5. 

Meer over