Nicky Romero duikt op in Wegmisbruikers

Dj Nicky Romero was zondagavond te 'zien' in het SBS 6-programma Wegmisbruikers. Hij was onderweg naar zijn vriendin Dafne Schippers, maar dat ritje leverde hem 480 aan boetes op.

Ondanks dat de dj onherkenbaar in beeld is, lijkt het er sterk op dat het toch echt om Nicky gaat. Als de dj zijn weg vervolgt, zegt presentator André van der Toorn: "Deze artiest kan weer verder om de telefoon bij zijn vriendin af te geven." 

Té enthousiast

De politieagenten spotten eerst Nicky's witte Mercedes die ze vol bewondering bekijken, maar dan gaat hij de fout in. Hij trapt het gaspedaal te ver in en haalt ook nog eens meerdere keren rechts in en dat levert hem twee fikse boetes op.

Boetes

Hij krijgt er een van 230 euro voor het rechts inhalen en 250 euro voor te snel rijden. "Ik was een beetje in een rush. Mijn vriendin moet even haar telefoon hebben en ik zou hem even snel komen brengen, want ze heeft een belangrijke training vandaag," zo verklaart Nicky zijn rijgedrag. 

Begrip

Toch begrijpt de dj de agenten wel. "Er is geen reden genoeg. Iedereen heeft zich aan de regels te houden dus dat snap ik." En hij krijgt nog een wijze les mee van een van de agenten: "Probeer wel je gedrag aan te passen."

Reageren