Nicolette van Dam en Louis Talpe in Sinterklaasfilm

25 juli 2013 15:13 | film | Door Televizier

Presentatrice en actrice Nicolette van Dam heeft een rol te pakken in een nieuwe Sinterklaasfilm. Ook GTST-ster Louis Talpe doet mee.

Dat maakt filmdistributeur Dutch FilmWorks vandaag bekend. De twee zullen te zien zijn in de film De Club van Sinterklaas & De Pietenschool.

Sem van Dijk

Eerder werd al bekend dat Sem, het 10-jarige zoontje van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé, ook een rol heeft in de Sinterklaasfilm. Louis en Nicolette spelen in de film zijn ouders. Ook Peter 'Piet Piraat' van de Velde heeft een rol in de film.

Nicolette van Dam

Nicolette van Dam is erg blij dat ze deel uitmaakt van het project. Zij laat weten: "Van sommige producties wil je gewoon graag deel uitmaken en dit is er zo één. De traditie van de Sint zal altijd blijven bestaan en niets is leuker dan voor een eerlijk en dankbaar kijkpubliek te mogen werken."

Pietenschool in Spanje

De film gaat over Lucas die een Gouden Pepernoot vindt en daardoor naar Pietenschool in Spanje mag. Al snel blijkt dat er nog een Gouden Pepernoot is gevonden, door een mysterieuze man (gespeeld door Van de Velde). Ze reizen allebei naar Spanje af om kennis te maken met Sinterklaas.

De opnames van De Club van Sinterklaas & De Pietenschool gaan begin volgende maand van start. De film gaat in oktober in première.

Meer over