Tijd voor actie

Nu te zien op Netflix: The Takeover met Holly Mae Brood

1 november 2022 13:59 | film | Door Judith Regeling

© Mark de Blok
Holly Mae Brood is vanaf vandaag te bewonderen op Netflix. De actrice speelt namelijk de hoofdrol in de misdaadfilm The Takeover.

Pak de popcorn er maar snel bij.

The Takeover

In de spannende film The Takeover kruipt Holly Mae Brood in de huid van de ethische hacker Mel Bandinson. Met het onschadelijk maken van een databreach legt ze daarmee onbedoeld een internationaal crimineel plat.  Vanaf dat moment is haar leven niet meer hetzelfde. Ze moet namelijk noodgedwongen op de vlucht voor zowel criminelen als de politie die haar - na het opduiken van een deepfake video - verdenkt van moord. Mel moet er alles aandoen om de waarheid boven tafel te krijgen. Ze kan immers niet meer naar huis en wordt gezocht in een stad waar op elke straathoek een camera hangt.

Holly Mae Brood

Voor Holly Mae Brood kwam er met deze rol een ware droom uit. "Ik was een beetje in de war, omdat het script toen ook nog niet helemaal af was", vertelt ze in Jinek. "Maar ik was natuurlijk wel direct excited. Het is echt iets groots en ik vond het heel fijn dat ik eens zo'n rol eens mocht spelen van een stoere meid. Daar was ik ook wel aan toe."  

Beluister hier het complete interview!


The Takeover is nu te zien via Netflix.

Meer over