Zoop in Australiƫ

OMG: Regisseur en acteur Jon Karthaus hint op nieuwe Zoop-film

24 januari 2023 11:15 | film | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Marcel Hemelrijk
Fans van de jeugdserie Zoop mogen nu enorm hard gaan duimen. Een terugkeer lijkt namelijk heel dichtbij.

Jon Karthaus werkt aan een script met de veelzeggende titel 'Zoop in Australië', zo blijkt uit een veelzeggend filmpje op zijn Instagram.

Jeugdserie Zoop

De castleden van Zoop - die zo'n 15 jaar na de laatste aflevering nog bijna allemaal in de spotlights te vinden zijn - hebben er nooit een geheim van gemaakt ooit terug te willen keren. Onlangs gaf zelfs Vivienne van den Assem nog aan dat het niet ondenkbaar is dat de cast van de voorheen zo'n populaire jeugdserie ooit weer eens bij elkaar komt. "Er is genoeg te vertellen. Dat lijkt ons allemaal best leuk."

Jon Karthaus

In juli 2022 warem er nog geen plannen, maar daar lijkt nu verandering ingekomen. Zojuist heeft regisseur en acteur Jon Karthaus een video geplaatst met een script voor Zoop in Australië. Hij vraagt zijn fans nog wel of hij het moet gaan schrijven, maar het lijkt erop dat filmmaatschappij NL Film het alvast ziet zitten. Net als de acteurs: Vivienne van den Assem (Elise), Nicolette van Dam (Bionda), Juliette van Ardenne (Sira), Patrick Martens (Mike), Ewout Genemans (Bastiaan) en Erwan van Buuren (Alwin) zijn aangehaakt. Enkel Monique van der Werff (Taffie) ontbreekt nog. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ??? ???????? (@jonkarthaus)

Ewout Genemans

Helemaal uit de lucht komt deze 'aankondiging' niet vallen. Eerder hintte Ewout Genemans op zijn Instagram al dat er binnenkort wat te vertellen zou zijn.

Of de film er echt komt en wanneer die dan te zien is, is nog niet bekend. Wordt vervolgd!

Meer over