Aldus Anna Drijver

Opnames Netflix-film Het Geheugenspel afgerond

28 oktober 2022 15:28 | film | Door Wietse Zuidberg

© ANP
De opnames voor de film Het Geheugenspel - naar het boek van schrijversduo Nicci French - zijn na vandaag afgerond. Dat laat actrice Anna Drijver weten op Instagram.

"Laatste draaidag (#29) van Het Geheugenspel. Och, ik ga iedereen van de cast en crew zo missen", liet ze vrijdag weten in een Instagram-story.

Maarten Heijmans

Naast Drijver is ook Maarten Heijmans te zien in de film, die van Nederlands-Vlaamse makelij is. Het Geheugenspel komt eerst in de bioscoop, waarna de film op Netflix verschijnt.

Gevonden lijk

Het Geheugenspel gaat over de familie Deridder. In hun tuin wordt het lijk gevonden van Nathalie, die 25 jaar eerder op 16-jarige leeftijd verdween. De vondst maakt een einde aan de onzekerheid, maar brengt natuurlijk nieuwe vragen naar boven. Wie heeft Nathalie vermoord en waarom duikt ze nu ineens op? Een hele berg familiegeheimen komt door de vondst naar boven en niets zal ooit nog hetzelfde zijn.

Het is een verfilming van de debuutroman van Nicci Gerrard en Sean French, beter bekend als Nicci French. Medio 2023 wordt de film in de bioscoop verwacht.

Meer over