Opnames The Fast and the Furious weer begonnen

De filmopnames van The Fast and the Furious zijn na vier maanden hervat. In december werden de opnames stilgelegd, nadat acteur Paul Walker plotseling om het leven kwam door een auto-ongeluk.

De cast van The Fast and the Furious 7 werd in december plots stilgezet door de dood van acteur Paul Walker. Regisseur James Wan laat via Twitter weten dat de opnames weer begonnen zijn.

Niet geschrapt

Hoewel hij er niet meer is, zal Paul Walker gewoon in de film verschijnen. Eerder werd namelijk al bekendgemaakt dat Paul niet uit het filmscript van The Fast and the Furious7 zal worden geschrapt. Er moet een aardig ingewikkeld trucje worden uitgehaald, maar als het goed is, zal het dan net lijken of Paul Walker in de gehele film aanwezig is.

Brian O'Connor is er nog

De makers komen een heel eind met de beelden die ze al hebben van Paul. Toch moet er nog de helft aan filmmateriaal bij. Om dat beeld ondanks de dood van de acteur te krijgen, zijn er vier acteurs geregeld, die hetzelfde postuur hebben als Walker. Een computer gegenereerd beeld moet er dan voor zorgen dat het net lijkt alsof de oude vertrouwde Brian O'Connor op het witte doek voorbij komt scheuren. Wel wordt de originele stem gebruikt.

Ongeluk

Paul Walker en zijn vriend Roger Rodas kwamen vorig jaar november om het leven bij een auto-ongeluk in Californië. De Porsche waarin ze reden draaide na de crash 180 graden en brak bijna in tweeën voordat hij in vlammen opging.

The Fast and the Furious 7 moet op 10 april 2015 in de bioscopen verschijnen.

Reageren