Het ultieme slotstuk

Pathé Thuis-tip: Avengers: Infinity war

Zes flonkerende stenen met oneindige krachten staan centraal in de ontknoping van de Avengers-reeks. Deze Infinity Stones zouden ze het hele universum kunnen beschadigen als ze in verkeerde handen vallen.

Tien jaar lang en tientallen films werkte Marvel toe naar Avengers: Infinity war. Centraal in dit superhelden-epos staan de Infinity Stones, die geregeld in films als Thor en Guardians of the Galaxy opdoken. Zes van die stenen zijn er, en allemaal zijn ze ontzettend krachtig. En als ze allemaal in handen komen van een persoon, dan is die oppermachtig.

Avengers: Infinity war

En laat dat nu net zijn wat in Avengers: Infinity war dreigt te gebeuren. Nog erger, het wezen dat achter de stenen aanzit, is Thanos, een even machtig buitenaards wezen dat onzalige plannen heeft met de stenen. Mochten die allemaal in zijn handen vallen, dan zijn de gevolgen niet te overzien.

Avengers

Gelukkig zijn daar de Avengers. De leden van het superheldenteam hebben weliswaar hun onderlinge geschillen, maar dit is nu een typisch gevalletje nood breekt wet. Iron-Man, Thor en alle andere helden slaan daarom de handen ineen om de wereld, wat het universum te redden.

Meer over:

Reageren