Peter R. de Vries in RTL 4-film Sneeuwwitje En de Zeven Kleine Mensen

13 november 2014 12:20 | film | Door Televizier

© Nick van Ormondt

RTL 4 heeft een blik BN’ers opengetrokken voor de nieuwe telefilm Sneeuwwitje En de Zeven Kleine Mensen. In deze eigentijdse versie van Sneeuwwitje speelt onder andere Peter R. de Vries een rol.

RTL 4 zendt op nieuwjaarsdag de nieuwe telefilm Sneeuwwitje En de Zeven Kleine Mensen uit. Alex Klaasen en Carlo Boszhard, die beiden in de huid van een dwerg kruipen, maakten het nieuws woensdagavond bekend in RTL Boulevard.

RTL 4 

Naast Carlo Boszhard en Alex Klaasen is er ook voor Joep Onderdelinden, Richard Groenendijk, Freek Bartels, Jamai Loman en Michiel Nooter een rolletje als dwerg weggelegd.

Sneeuwwitje

Abbey Hoes kruipt in de huid van Sneeuwwitje, Susan Visser heeft de twijfelachtige eer om haar een appel aan te bieden. Leontine Borsato mag als huishoudster aan de slag, terwijl Niels Gomperts schittert als prins op het witte paard.

Sneeuwwitje En de Zeven Kleine Mensen

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries en Jeroen Krabbé spelen ook een rolletje in de RTL 4-film. Welk sprookjesfiguur de twee heren mogen spelen is helaas nog niet bekend.

Gordon speelt niet mee in Sneeuwwitje En de Zeven Kleine Mensen, hij is momenteel op zoek naar zijn eigen prins op het witte paard.

Meer over