Met Carly Wijs

Pierre Bokma in speelfilm van Rundfunk-duo

Pierre Bokma en Carly Wijs spelen samen in de eerste Rundfunk-film Jachterwachter. De opnames van de film, naar een idee van het duo Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde, zijn deze week van start gegaan.

Jachterwachter wordt gedraaid op een braakliggend terrein dat is omgetoverd tot camping. In de film runt Van de Velde camping HIVO. De komst van de uitgerangeerde ex-wereldster Ronnie Bosboom Jr. (gespeeld door Van Kalmthout) lijkt een welkome aanvulling van zijn gastenbestand, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden.

Bram van der Vlugt

Eerder werd al bekend dat ook Bram van der Vlugt een rol invult in Jachterwachter. De speelfilm moet in het voorjaar van 2020 in de bioscopen te zien zijn. Rundfunk werd in 2015 en 2016 bij het grote publiek bekend met de televisieserie Rundfunk, die zich afspeelde op een middelbare school. Daarin speelt Pierre Bokma de rol van Heydrich, een leraar Duits.

Neerlands Hoop

Na twee seizoenen van Rundfunk verkasten van Kalmthout en Van de Velde naar het theater. Met hun theatervoorstelling Wachstumsschmerzen wonnen zij de Neerlands Hoop, de theaterprijs voor het meest veelbelovende nieuwe talent.

Meer over:

Reageren