9 april 2020

Rami Malek kruipt in schurkenrol voor Bond 25

25 april 2019 14:43 | film | Door Jacob-Jan van de Groep

© AFP

Rami Malek kruipt in de huid van de schurk in de nieuwe James Bond-film. Het meewerken van de acteur, vooral bekend van Bohemian Rhapsody, werd bekendgemaakt tijdens een presentatie op Jamaica.

Naast de rol van Malek werd in de livestream ook bekend dat Léa Seydoux en Jeffrey Wright terugkeren in de Bond-franchise. Dali Benssalah, Billy Magnussen en Ana De Armas werden aan de cast toegevoegd.

Daniel Craig

In de 25e Bondfilm, die op 9 april 2020 moet verschijnen, is Daniel Craig weer geheim agent 007. Naast hem zijn Ralph Fiennes (M), Naomi Harris (Moneypenny) en Ben Whishaw (Q) weer te zien in de actiefilm. Cary Joji Fukunaga regisseert de nog titelloze film die ook werd opgenomen in Noorwegen, Londen en Italië. De opnames zijn inmiddels van start gegaan.

Oscar

Malek brak door met zijn rol in de serie Mr. Robot, waar dit jaar het vierde en laatste seizoen van moet verschijnen. Daarnaast had hij rollen in TwilightNight at the Museum en Papillon. Zijn bekendste rol tot nu toe is die van Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody. Voor zijn acteerwerk in de Queen-biopic kreeg hij in februari een Oscar.

Meer over